Posted by: epokauni | May 17, 2012

Juria Publike

I nderuar Publik,

eshte hera e dyte por jo e fundit qe ju trokasim per ndihme.

Ashtu si edicionin e pare te IDCHSS, edhe kete vit kemi nevoje per mendimin

tuaj ne lidhje me percaktimin e njerit prej cmimeve te konkursit, Cmimin e Publikut.

Kete here do te keni mundesine te perzgjidhni ne dy kategori;

 1. Cmimi i Publikut per Fazen e Pare
 2. Cmimi i Publikut per Fazen Finale
Per te vendosur per Cmimin e Publikut per Fazen e Pare mund ti referoheni puneve individuale duke klikuar ketu.

Per te vendosur mbi Cmimin e Publikut per Fazen Finale, mund ti referoheni puneve individuale duke klikuar ketu.

Advertisements
Posted by: epokauni | May 17, 2012

Workshop IDCHSS-2012

Ne datat 11-12-13 Maj u organizua Workshopi studentor ne kuader te

Konkursit te dyte Studentor mbi Bazat e Projektimit per Maturantet e Shkollave te Mesme.

Te 24 finalistet pjesmarres kaluan 3 dite kompetitive ne ambjentet e Universitetit Epoka.

Aktiviteti u mbikqyr nga stafi i Departamentit te Arkitektures;

 • Adelina Greca
 • Sokol Dervishi
 • Anna Yunitsyna
 • Jurtin Hajro
 • Valbona Koci
 • Desantila Hysa
 • Artan Hysa

si dhe Klubi Studentor ARKISPACE perkatesisht anetaret e meposhtem;

 • Gentian Kica
 • Eltjona Lacaj
 • Enkela Alimadhi
 • Ajmona Hoxha
 • Klodiana Millona
 • Vilma Gokaj
 • Griselda Ramaj
 • Regina Vathi

Ky organizim perbente fazen finale te procesit te konkursit IDCHSS-2012

i cili do te perfundoje me Ceremonine e Ndarjes se Cmimeve

ftesa publike e te cilit do te lancohet ne kete faqe.

Duke falenderuar finalistet e IDCHSS-2012 dhe klubin studentor Arkispace

Urojme per nje proces frytdhenes!

Posted by: epokauni | March 22, 2012

IDCHSS-2012

2nd annual international design competition for final year high school students

Dear final year high school students,

the Department of Architecture at Epoka University is proud to launch the call for participation at 2nd annual international design competition for final year high school students, IDCHSS-2012.

This is a public invitation for all of them who believe in his/ her Architect within.

You will be able to download the competition brief and schedule from this website starting from 26 March.

For more information on past competition you may visit the following link.

http://idchss.wordpress.com/

Please feel free to write us to our e-mail address.

idchss@epoka.edu.al 

 

Te nderuar Maturante te shkollave te mesme,

Departamenti i Arkitektures prane Universitetit Epoka eshte krenar te shpalle lajmerimin mbi edicionin e dyte te Konkursit Nderkombetare mbi bazat e Projektimit  per Maturantet e shkollave te mesme, IDCHSS-2012.

Kjo eshte nje ftese e hapur per te gjithe ata maturante qe besojne ne talentin e tyre Arkitektonik.

Ju do te keni mundesine te zbrisni detajet e konkursit prej faqes downloads duke filluar nga data 26 Mars.

Per informacion ne lidhje me eksperiencat e kaluara ju mund te vizitoni faqen,  http://idchss.wordpress.com/.

Ju lutemi te na shkruani per cdo pyetje- koment- sugjerim ne adresen idchss@epoka.edu.al 

Ju falemderit!

 

Categories